0
Travian: Ücretsiz Browser Oyunu strateji oyunu sevenler için çok popüler bir o kadar zevkli browser oyunlarından biridir. İlk etapta Browser oyunu kavramına bir tanım getirmek gerekli. Browser oyunları oynamak için bilgisayarınıza herhangi bir dosya indirmenize gerek yoktur. İnternet üzerinden tarayıcınız yardımıyla oynanabilir. Travian: Ücretsiz Browser Oyunu diğer alternatiflerine nazaran güncelliği ile ön plana çıkıyor. Hemen Travian: Ücretsiz Browser Oyunu özelliklerini maddeler halinde verelim;


Travian: Ücretsiz Browser Oyunu Özellikleri

  • Güncel serverlar
  • Kaliteli görünüm ve tasarım
  • Hızlı ve modern bir site
  • Gelişmiş yardım içerikleri
  • Etkileyici ve sürükleyici bir hikaye
  • Kaliteli içerik
  • Türkçe içerik ve destek
  • Çok sayıda oyuncu

Bu özellikler ışığında ve kendimizden de birşeyler katarak Travian: Ücretsiz Browser Oyununu tanıtmaya çalışacağız.


Travian: Ücretsiz Browser Oyunu güncel serverlara sahiptir. Öyle ki hiçbir alternatifinde bu güncellik yok diyebiliriz. Travian: Ücretsiz Browser Oyununun belli bir süresi mevcuttur. Belli bir seviyeye gelen belirlenmiş bir görevi yerine getiren oyuncu bütün serverın oyununu bitirir. Bu herşeyin sıfırlanması ve oyuna baştan başlaman anlamına gelir. Bu bazı oyuncuların tadını kaçırabilir ama bazıları içinde çok mantıklıdır. Çünkü hayatımızda bazen şanssız anlar olabilir. Gerçek hayattan kaynaklı zaman kayıpları kötü oyuna sebep olabilir. Bu durumda başka bir şansı haketmiyor muyuz? İşte Travian: Ücretsiz Browser Oyunu size bunu sunuyor. Elbette oyunu bitirmek kolay bir iş değil.

Travian'da Server Bitirmek


Travian: Ücretsiz Browser Oyununda oyunun bittiğini söyledik. Peki nasıl biter bu oyun. Server nasıl resetlenir. Bunun için 3 aylık bir süreç vardır. Server açıldıktan ortalama 100 gün sonra Natar köyleri servera eklenir. Bu köyler alınır ve bu köylerde “WOW” yani “World Of Wonder” yani “Dünya Harikası” kurulur. Bu yapı 100 seviye yapıldığında oyun biter ve oyunu bu yapıyı 100 seviyeye getirebilen kazanır.

Serverların zaman içinde resetlenmesi oyunun popülerliğine büyük katkı yapmakta. Birlikler ve kişiler oyuna yeniden başlayabilecekleri yeni bir server bulunca oyuna tekrar başlıyorlar elbette. Oyunun bir diğer özelliği ise elbette kaliteli görünüm, sitenin tasarımı. Bu konuda Travian Games GmbH 'nin çok kaliteli iş çıkarttığını söylemek lazım. Görseller bir harika. Oyunun konusuna uygun ve tasarım gerçekten değerli.


Kaliteli içerik mevzusuna gelince oyunun hikayesi harika diyebiliriz. Oyunda 3 ırk bulunuyor. Romalılar, Cermenler ve Galyalılar. Bu ırkların farklı özellikleri ve derin hikayeleri mevcut. Irklara göre oyundaki etkinliğinizin çok fazla değişmeside oyunu popüler yapan bir diğer etken. Bu ırkların yapılarının farklı özellikleri ve farklı amaçları mevcut. Hangisini seçeceğinize iyi karar vermelisiniz. Son zamanlarda oyuna getirilen yeni değişikliklerde cabası. Kahramanın özelliklerinin ve yapabildiklerinin artması oyuna farklı bir hava katıyor ve bu özellikler emin olun her zaman gelişim gösteriyor.

Yakın zaman önce oyunun yeni bir görünüme geçtiğinide aktarmak lazım.Bu görünüm ve değişimle oyun hem içerik bakımından hem de oyun yönetimi bakımından değerlendi.


Oyunun Türkçe olması ülkemizde çok popüler olmasının en büyük nedeni. Oyun onlarca ülkede onlarca serverla hizmet veriyor. Ülkemizde Türkçe bir yönetimle destek vermeside oyuncu sayısına büyük katkı yapıyor. Türkçe forum sayfası oyuncuların toplanma noktası olarak hizmet veriyor. Belki sizde oyunu sever ve oynarsınız kim bilir.


Travian: Ücretsiz Browser Oyunu elbette belli ücretler ödenerek daha fazla özellik sahibi olmayada müsait ama bunlar casual dediğimiz oyuncu kitlesinin işine yaramakta. Siz sürekli oynarım diyenlerdenseniz para yatırmanıza gerek yok. Ama daha hızlı bir gelişim isteyenler ve savaştan sonra çabuk toparlanmayı umanların başvurması gereken bir yöntemdir Travian: Ücretsiz Browser Oyunu altınları. Oyunda birde gümüş sistemi mevcut. Kahramanla veya altın takası yöntemiyle elde edilebilen gümüşler oyun içi item almak için açık arttırma sisteminde kullanılıyor.

Oyuna aşağıdaki butondan kaydolabilirsiniz.




Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top