0

İki büyük devin, Samsung ve Apple'ın birbiriyle karşılaştırılması artık çok normal bir şey haline geldi. Şimdi iki büyük dev mobil arayüzleri bakımından da kıyaslanmış Araştırmayı Siegel+Gate danışmanlık şirketi yapmış ve sonuçlar IOS arayüzü için pekte iç açıcı sayılmaz. 400 kişi üzerinde yapılan araştırmaya göre kullanıcılar Samsung'un telefonlarında kullandığı arayüzü TouchWiz daha basit ve kullanışlı şeklinde değerlendirilmiş.

TouchWiz diğer markalara uyumluluk konusunda IOS'tan daha gelişmiş bir özelliğe sahip olarak belirlenmiş. Bunun yanında dosya paylaşımı konusunda detaya indiğimizde yine TouchWiz IOS arayüzün önüne geçiyor. Kullanıcılar TouchWiz arayüzün IOS'un arayüzünden daha kullanışlı ve pratik olduğuna karar vermişler.

TouchWiz son zamanlarda Nature güncelleştirmeleri sonucu daha kullanışlı ve pratik hale getirilmişti. Zaten Android platformlarının gerçekten özgürlük sunduğu bir gerçek fakat son çıkan haberlere göre Haziran ayında kullanıma sunulacak IOS 7'den de bahsetmeden geçmek olmaz. Yakın zaman önce internette yayınlanan haber ve bir video IOS 7 işletim sisteminin cidden kolay ve hızlı olacağı, sadeliği ön plana çıkaracağı anlatılıyor.

IOS 7 işletim sisteminin nasıl olacağını görmek isteyenler yazımızın sonunda verdiğimiz videoyu izleyebilir...


Yorum Gönder

 
tic
Top