0


MessageMe uygulaması bildiğiniz gibi çıktığı günden beri büyük ilgiyle karşılandı. İnternetten ücretsiz mesaj gönderme konusunda WhatsApp ve Viber gibi uygulamalar büyük bir alternatif olarak gelen MessageMe uygulaması hem Android hem de IOS platformlarında kullanılabiliyor.


Distimo Blog'ta verilen analizlere baktığımızda uygulamanın popülerliğini görebiliyoruz. Ortaya çıkan rakamlar şu şekilde; İlk etapta ABD'de büyük ilgiyle karşılanan uygulama günlük 40 bin indirme rakamına ulaşsa da daha sonralarda bu 4 bin indirmeye kadar düşmüş. İngiltere'de ilk etapta indirme seviyeleri çok düşük olsada daha sonraları 85 bin idnirmeye çıkıp rekora imza atmış.


Verilen detaylara göre MessageMe uygulamasının en çok indirildiği ülkeler ABD ve İngiltere olarak karşımıza çıkıyor. Bununla birlikte ülkemizde sıralamaya 3. sıradan girerek ülkemizdeki akıllı telefon kullanıcılarının MessageMe uygulamasına ne kadar ilgi gösterdiklerini gösteriyor. Dördüncü sırada ise Suudi Arabistan mevcut. Bildiğiniz gibi Suudi Arabistan'da şu sıralar bu ve benzeri uygulamaların kullanımın yasaklanmasına çalışılıyor. Eklenmesi gereken bir diğer husus ise MessageMe uygulamasının bu kadar popüler olmasının sebebi belkide WhatsApp'ın yıllık abonelik ücreti talep etmesidir.

Kaynak. Distimo

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlanmıştır.

Yorum Gönder

 
tic
Top