0
Son zamanların en sorunlu telefonlarından biri olan HTC One ile ilgili yeni görseller yayınlandı. Bu görsellerle daha detaylı bilgiye sahip olacağınızdan ve telefonu daha yakından tanıyacağınızdan eminiz. 24 Nisan 2013 tarihinde Pekin'de bir etkinlik yapmayı planlayan HTC çoktan piyasada olması gereken telefonu tanıtacak. Bildiğiniz gibi telefon tedarik sorunlarıyla karşılaşmış ve çıkışı ertelenmişti.

HTC One'ın Çin versiyonunun bir kaç görselinden telefonun daha iyi tanınması sağlanabilir dedik ve görselleri açıklamaya karar verdik. Tekrar etmekte fayda var ki bunlar uluslar arası versiyonun görselleri değil Çin'de çıkacak telefonun görselleridir. Bazı farklar olduğunu söylemek gerekir.


Qualcomm’un Snapdragon 600 sistem çipi telefonun bu resimde görünen özelliği...


Arka kapağı çıkabilen telefonun şimdi kapağının açılmış halini göreceğiz. Bakalım orda ne detaylar var.


Gördüğünüz üzere arka kapak açılmasına rağmen pil değiştirilemiyor. Hatta pili göremiyoruz bile. Bu detay bize çok faydalı olacaktır. Bildiğiniz gibi iPhone'da da bu tarz bir sistem var ve insanların pekte memnun olduğu bir sistem sayılmaz.


Arka kapak açıldıktan sonra pil görünmüyor dedik. Bu nedenle arkada diğer özellikler için çok geniş bir yer açılmış. HTC One'ın arkasında bir tane microSD girişi ili tane hat girişi mevcut.


Belkide HTC One'ın özelliklerini incelediğinizde microSD kart detayını göremediniz. Çünkü uluslararası versiyon microSD kar yuvasını desteklemezken Çin için üretilen versiyonda bu mevcut olacak. Ayrıca Çin için üretilen HTC One'ın bu microSD kart yuvası bildiğimiz standart kart yuvalarından da değil.

Telefonla ilgili daha fazla detay almak için sitemizi takip etmeniz yeterli...

Bu yazı www.10line.net adresinde yayınlanmıştır.

Yorum Gönder

 
tic
Top