0
 Bir süredir devam eden Samsung'un tabletleri için yaptığı güncellemelerde sıra Galaxy Tab 7.0 Plus'a geldi. Galaxy Tab 7.0 Plus Android'in 3.2 sürümüyle satışa sunulmuş daha sonra 4.0.4 güncellemesini almıştı. Şimdi ise Androidin Jelly Bean denilen 4.1.2 güncellemesini alacak.


Sizinde bir Galaxy Tab 7.0 Plus'ınız varsa bu haberini dikkatlice okuyun. Galaxy Tab 7.0 Plus'a güncelleme ile büyük yenilikler gelecek. İlk etapta güncellemeler Avustralya'da başladı. Ülkemizdeki Galaxy Tab 7.0 Plusların güncellemeleri ise Nisan sonunda bizimle buluşacak. Şimdi yenilikleri görelim.

Galaxy Tab 7.0 Plus'ın Jelly Bean Güncellemesi İle Gelen Yenilikler

Galaxy Tab 7.0 Plus'ın bu güncelleme ile daha hızlı bir sisteme kavuşacağını söylemek bizi sevindiriyor. Galaxy Tab 7.0 Plus bu güncelleme ile Touchwiz Nature arabirimini alacak. Jelly Bean güncellemesi ile Samsung'un başarılı tableti Galaxy Tab 7.0 Plus Google Now hizmetini kullanmaya başlayacak. Diğer yenilikler ise şu şekilde; Geliştirilen klavye ve bildirim ekranı, iki farklı ana ekran modu, yeni widgetlar, çeşitli yazılımsal destekler, çeşitli iyileştirme yamaları...

http://www.10line.net sitesinde yayınlanmıştır...

Yorum Gönder

 
tic
Top