0
Galaxy S4 piyasaya çıkar çıkmaz diğer telefonlar gibi hemen sağlamlık testine sokuldu. Galaxy S4 ve İPhone 5 kıyasıya kapıştı, bakın galip kim çıktı! 


Galaxy S4’ün camı Gorilla Glass 3 ile yapıldı. Çixiklere ve kırılmaya karşı daha dayanıklı bir cam. İPhone 5’in camı ise daha eski bir Horilla Glass’tan yapıldı. Gorilla Glass 2. Ancak videodan da gördüğünüz gibi İPhone 5’in camı daha dayanıklı çıktı. Buna şans da diyebiliriz. Çünkü telefonlar belirli bir yükseklikten aşağı bırakılıyor. Sonrasında yere nasıl düşerlerse o şekilde darbe görüyorlar. B,rkaç kere yere düşüyorlar, ancak herhangi bir çatlama olmuyor. Sonrasında ilk olarak Galaxy S4’ün camı çatlaklarla kaplanıyor. Sonrasında da İPhone 5’te çatlamalar ortaya çıkıyor. 

Görünüş bakılırsa Samsung’un telefonları biraz daha narin. Onları daha dikkatli kullanmak gerekiyor. Videoda da göreceğiniz gibi Samsung’un kapağı yerinden çıkıyor ve ucundan dökülerek kırılıyor. 

Her ne kadar sağlamlık testinden İPhone 5 daha başarılı çıktıysa da siz yine de her iki modelin hangisine sahipseniz yere düşürmeden kullanmaya dikkat edin. Videomuzu aşağıdan izleyebilirsiniz.

 

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top