0


Sürekli Facebook'unuza bakıp duruyor ve en başından beri aynı renklerden ve aynı şeylerden sıkılıp duruyor musunuz? Bu yazı tam size göre. Çünkü Facebook'unuzun sitilini tamamen değiştirebilecek ve rengarenk hale getirebileceksiniz.

Facebook Sitili Nasıl Değiştirilir?


Facebook'u ilk günden beri aynı renkte görmekten sıkılanlar ve biraz eğlence, değişiklik arayanlar ilk etapta bunu bir Chrome eklentisiyle yapacağız. Eklenti gerçekten başarılı ve bugün bir çok kişi tarafından kullanılıyor. Şimdi Chrome Web Mağazasından indirebileceğiniz eklenti ile neler yapabileceğinizi kısaca özetlemeye çalışalım daha sonra nasıl kurulduğunu anlatalım.


Facebook Theme Nedir?


Facebook Theme bir Chrome eklentisidir. Google'ın diliyle uzantı elbette. Chrome mağazasından indirilebilen bu eklenti Facebook'unuzu tamamen değiştirmenize yardımcı olacak. Neler değiştirilebilir;

  • 50 tane hazır tema arasından istediğinizi seçin
  • Yazı renkleri değişir
  • Arka plan değişir
  • Link renkleri değişir
  • Kenarlıklar değişir
  • Yazı sitili ve boyutu değişir

Bu liste bu şekilde uzayıp gidiyor. Çünkü Facebook'unuz tamamen farklı bir görünüşe bürünüyor. Şimdi de bunu nasıl yapacağınıza gelelim.


Facebook Theme Nasıl Kurulur?


İlk önce Chrome uzantısını Chrome Web Mağazasından indirelim. Sonraki etapta herşey otomatik olarak gerçekleşecektir. Eklentiyi kurduğunuzda eklentiyi kullanacağınız yer Chrome tarayıcınızın uygulamalar kısmıdır. Facebook Theme eklentisi orda kendine bir kısayol oluşturacaktır. Tıklayın ve Explore kısmına geçin. Ardından sizin için hazırlanmış bütün temaları orda görebilir ve kurabilirsinizç Temayı kurduğunuz zaman başka hiç Bir şey yapmanız gerek yok. Facebook'unuz hemen değişecek.

Son olarak hatırlarmak gerekir ki bu sadece bir tarayıcı uygulamasıdır. Yani değişiklikleri sadece siz görürsünüz yani sadece uygulamanın yüklü olduğu tarayıcıdan bu şekilde görünür. Bunu unutmamak gereklidir. Uygulama ile ilgili herhangi bir şikayetinizi eklentinin indirme sayfasından yapabilirsiniz. Resmi bir uygulama değildir.  

Yorum Gönder

 
tic
Top