0
İsimsiz bir kaynağın bildirdiğine göre Facebook yazın belirli kullanıcıları hedef alan yeni reklam modeli ile karşımızda olacak. Habere göre haber kaynağında bu yazı başlayacak olan yeni reklam modeli otomatik başlayan sesli ve görüntülü reklamlar olarak adlandırıldı. Reklamların 15 saniyelik olacağı söyleniyor. Facebook uzun zamandır çeşitli reklam modelleri geliştirip kullanıyor.


Görselde reklamların bir örneğini görebiliyorsunuz. Reklamların 30 yaş altı ve üstü kadın, 30 yaş altı ve üst erkek şeklinde ayrılması bekleniyor. Kişiye göre reklam modeli uygulamaya çalışan Facebook bakalım başarılı olabilecek mi?

Bu reklam modelinden kazançta inanılmaz olacak gibi duruyor. Rakamları vermeden önce bu haberlerin herhangi bir resmiyet taşımadığını söylemek isteriz. Facebook'un bu reklam modelinden günde 1 milyon dolar kazanması bekleniyor. Şimdi akla gelen şey kullanıcıların bu reklam modeline nasıl tepki gösterecekleri. Bildiğiniz gibi kullanıcılar kendilerini rahatsız eden herşey için tepki gösteriyor. Bakalım bu reklam modeli nasıl bir tepki görecek.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top