0
Korkutucu olduğu kadar ilginç ve merak uyandıran bitkilerde denebilir. Zehirli olup olmadıkları konusunda bir yorum yapmıyoruz ama çok şeker görünenleride var elbette. Sanırız bu ilgi çekmek için kullandıkları bir yöntem. İnsana benzeyenlerde en çok şaşırdıklarımız arasında yer alıyor. Tek tek inceleyelim;

10 - Kanayan Diş Mantarı

Dişe benziyor ama üzerinde reçel gibi bir sıvı var. İçinden çıkıyor sanki kanıyormuş gibi görünüyor. Çok güzel bir pasta gibi duruyor ama tehlikeli...

9 - Siyah Yarasa Çiçeği


Bitkinin ilginç bir şekilde yarasaya benzediğini söylemek mümkün. Bunun için bir sonraki resmimizle bu resmi karşılaştırmanız yeter.

Sanırız burda yarasa daha korkutucu görünüyor.

8 - Bebek Gözü

Kırmızı sap üzerine fazlalık gibi durmuş meyveleri gerçekten iştah kesiyor. İlginç bir yaklalımla bu bitkiye Bebek Gözü ismi verilmiş... Düşmanlarını ürkütmek için iyi bir taktiği var.

7 - Ahtapot Mantarı

Deniz anası ve ahtapota benzeyen bu bitki tam ortasında renkli ve sulu bir madde barındırıyor. Bu avını yakalamak için bir tuzak olabilir.

6 - Şeytan Tırnağı

Bu bitkiler kumda yürüken mutlaka ayağınıza takılır. Bu ilginç bitkileri kızıl derililer önceden sepet örmek için kullanırlarmış. Pencelerin bayağı sağlam olduğunu söylemek yanlış olmaz.

5 - Kirpi Bitki

Yine tehlikeli ve aynı zamanda ürkütücü bir bitki daha. Yaprakları aşırı dikenli ve saldırgan görünüyor. Bunun bir kaktüs türü olduğu söyleniyor. İlginç bir şekilde geniş yapraklara sahip olsada hepsinin bu tür yaprakları yok.

4 - Solucanlı Mantar

En çok mide bulunadırıcılarından biri. Gerçekten görüntüsüyle iştahınızı kesebilir. Buna solucanlı mantar dedik çünkü içinden solucan çıkıyormuş gibi bir görüntüsü var.

3 - Buda'nın Eli

Buda'nın eli ismini verdikleri bu bitkinin yaprakları sanki parmak gibi duruyor. Tabi eğer onlar yapraksa.

2 - İnsan Bitkiler

Gerçekten büyük ve insanlığa özenmiş bir bitki türü diyebiliriz. Bunun gibi çok çeşitli örnekler mevcut. Şimdi onlardan bir diğerini gösterelim.

Bunların dişi versiyonlarının olduğunuda biliyoruz.

1 - Organ Bitkisi


Belkide listenin en ilginç bitkilerinden biri. Erkeklik organına benziyor. Bunlar biber ve farklı türleride mevcut. Organa benzeyen farklı çiçek ve bitkiler mevcut. Umarız ilginizi çekmiştir.

İlgili - Cracked

Bu yazı www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top