0

iPad ile ilgili konuşulan son zamanlardaki en önemli haberlerden biri yeni versiyonun daha ince ve daha hafif olacağı. Çıkan dedikodulara göre Apple LCD paneli değiştirerek yeni iPad versiyonunda daha ince ve daha hafif bir tasarım oluşturmayı planlıyor. Bu haberlerin detaylarını şimdi sie veriyoruz.

Apple bundan sonra iPad cihazlarında IGZO panel kullanacak bu panel ona daha ince ve daha hafif tasarımlar yapabilme imkanı sunacak. Bunun yanında en önemli özelliklerinden biri de elbette enerji tasarrufu sağlayabilecek olması. Apple bu projesi kapsamında yeni panelleri için Sharp ile anlaştı.

Çıkan haberler dahilinde dikkatimizi çekenlerden bir diğer ise tasarım olarak iPad Mini'ye bağlı kalınacağı oldu. Tasarım olarak çok büyük bir değişikliğe uğramayacak olan cihaz özellikle ince ve hafif olarak çıkacak. Bu durum Apple'ın pazar payını arttıracak yorumları şimdiden konuşuluyor. Bazı kaynaklar iPad Mini'nin 10 milyon sattığını işaret ediyor. Benzer tasarımlı daha kaliteli iPadle daha iyisini başarmaya çalışan Apple'ı merakla takip ediyoruz.

Bu yazı www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top