0

Mobil platformlar için Microsoft'un Office projesi uzun zamandan beri konuşuluyor. Geçtiğimiz sene çıkan haberler Mobil Office'in beklenenden geç çıkacağı yönündeydi. Dedikodular gerçeğe döndü ve hala mobil platformda office uygulamamız yok.

Microsoft elbette konuyla ilgili çalışmalarına devam ediyor; fakat bu sene çıkması beklenen Mobil Office uygulamasının ertelenmesi bizi yine hayal kırıklığına uğrattı. Microsoft ağırlığı başka güncellemelere vermiş görünüyor. Windows Blue ve Windows RT için Office dokunmatik olarak Ekim ayında güncellenecek. Hala Android ve IOS için kullanılamayacağını hatırlatmak lazım.

2014 Nisan ayında Windows Phone ve Mac için yayınlanacak Office Android Ve IOS kullanıcılarını çok bekleteceğe benziyor. Bazı haberlere göre Ekim 2014'te IOS ve Android için Office tanıtılacak. Microsoft'un neden bu pazarı kullanmadığını ya da kullanmakta geciktiğini anlamakta güçlük çekiyoruz.

Android platformu için Office uygulamaları hali hazırda mevcut fakat Microsoft'un office uygulamasını kullanmak isteyenler daha çok bekleyecekler. Android platformu için Birkaç kullanışlı office uygulamasının linkini sizlerle paylaşalım;

Yorum Gönder

 
tic
Top