0


Google Başkanı Eric Schmidt'in verdiği bilgilere göre şu an için 900 bin olan Android kullanıcısının 6 ay içerisinde 1 milyar olması bekleniyor. Açık kaynak kodlu olması ve kolay kullanıma sahip olması nedeniyle çok tercih edilen Android işletim sistemli cihazları kullanan sayısı her geçen gün artıyor. Büyük markaların kaliteli telefonlarıyla birlikte gelen işletim sistemi son zamanlarda çok fazla tercih edilmeye başladı.

Dünyanın hemen hemen her yerinde lidelik koltuğunda bulunan Android işletim sistemi bir tek Amerika'da liderliği Apple'ın IOS'una kaptırmış görünüyor. Amerikalarılar IOS'u çok seviyor. Bununla birlikte Google bu durumun tanıtım yetersizliğinden kaynaklandığına işaret ediyor.

Dive Into Mobile etkinliğinde söz alan Google Başkanı Eric Schmidt Android kullanım rakamlarından memnun olduklarını vurgularken sayının 6 ay içerisinde 1 milyar olacağına değindi. Bununla da yetinmeyip Google'a göre önümüzdeki yıl içerisinde Android kullanıcısının sayısı 2 milyar olarak belirlendiğine vurgu yaptı. Rakamlar çok büyük ve olmaz diye Bir şey yok.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top