0
Apple’ın cihazları eskiden beridir çok pahalı olur. Onlar satışlarını bu şekilde yaparlar. Çoğu insan Apple’ın ürünlerini kullanamaz, ancak kullananların sayıları da az değildir. Ancak Apple’a bu sayı az gelmiş ki sayıyı arttırmak için fiyatı düşürmeye karar vermiş. Fiyatı düşürmek için de ucuz İPhone üretmeye karar vermiş. 
Apple’ın ucuz İPhone haberleri geçen yıllarda yalanlanmıştı. Apple’ın Kıdemli Başkan Yardımcısı Phil Schiller, 'Apple hiçbir zaman ucuz iPhone üretmeyecek' demişti. Ancak bu yalanlama yen çıkan haberlerle birlikte çürütülüyor. Yeni haberler Apple’ın ucuz İPhone üreteceği yönünde. Ne zaman üreteceğini duyunca heyecanlanacaksınız. Gelen haberlere göre Apple ucuz İPhone’u seneye üretecek. 

Japon teknoloji sitesi Macotakara’nın haberine göre İPad Mini ile aynı fiyatla satışa sunulacak olan ucuz İPhone’un fiyatı 330 dolar olacak. Ayrıca bu İPhone 4.5 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olacak ve polikarbon malzemeden üretildiği için diğerlerine göre biraz kalın olacak. Ancak Apple hayranları bunu önemsemeyeceklerdir. 

Son olarak bu cihazın Çin ve Hindistan gibi ülkelerde ilk olarak satışa sunulacağı haberini sizlere iletiyoruz. Daha sonraları dünyaya yayılacağı da gelen haberler arasında.

http://www.10line.net sitesinde yayınlanmıştır...

Yorum Gönder

 
tic
Top