0
Sniper Elite oyunlarını çok seviyorduk. Hatta Sniper Elite Nazi Zombie Army'den önce çıkan Sniper Elite V2 oyunu muhteşemdi ve oynamaktan kendimizi alamadık. Sniper Elite V2'den sonra çıkan Sniper Elite Nazi Zombie Army pek de aynı izlenimleri bırakmadı. 
Sniper Elite Nazi Zombie Army oyununu hemen aldım. Çünkü bundan önceki oyun süper bir izlenim bırakmıştı. Oyundaki karekter aynı kişi. Hatta her şeyiyle aynı. Bu biraz fazla olmuş. Oyundaki tek değişiklik şu olmuş. Karşınızdakiler insan değil, zombi. Zombileri öldürmek daha zordur. Onların vücutlarına ateş etmeniz bir şeyi değiştirmez. Kafalarını koparmak zorundasınız. Bu nedenle onları öldürmek daha zor. 

Oyun çok kötü olmuş. Verdiğimiz paraya değmedi. Sniper oyunlarında hedefiniz uzakta olmalıdır. Çünkü
yakın hedefleri dürbünlü tüfekle öldüremezsiniz. Zombilerin de nereden çıkacağı belli olmuyor. Çoğu zaman dibinizde bitiyorlar. Bu nedenle de dürbünlü tüfekle öldürmek imkansız hale geliyor. Bu sefer oyundan sıkılmaya başlıyoruz. Zombiler bize çok kolay ulaşıyor, ancak biz onlara ulaşamıyoruz. Çünkü onların bir darbesi bizi yerle bir ediyor. Oyunda genelde sniper tüfek kullanmak zorundasınız. Çünkü diğer tüfeklerin mermi sorunu var. Cephane çabuk bitiyor. Ama cephane bittiği halde ölmüyorlar. Bu nedenle para verip satın almanıza değecek bir oyun değil. Biz bizzat oyunu aldık ve denedik. Pişman olduk. Ama aldığımız da bir bakıma iyi oldu. Sizleri bilgilendirmiş olduk. 

Farklı oyun açıklamalarımızla sizleri buluşturacağız. Bizi takip edin.

Sniper Elite Nazi Zombie Army Oyunu Fragmanı


http://www.10line.net sitesinde yayınlanmıştır...

Yorum Gönder

 
tic
Top