0
Hitman'de geçemediğimiz bir sürü bölüm oldu. Ancak uğraştık ve geçtik. Ardından da sizinle paylaştık. Yine zorlanılan bir bölüm tespit ettik. Sisli bölüm. Bu bölümü geçmekte de zorlanacaksınız. Ben zorlandım, ancak en sonunda geçtim. Nasıl geçtiğimi sizlere de anlatacağım. 


Yukarıdaki resimde gördüğünüz gibi sisli bölüm başlar.


Sisli bölümde iki mekana gireceksiniz. İki binanın çatısı sizin çatışmaya gireceğiniz yerler. Çok yoğun sis var. Onlar sizi göremiyor. Ancak siz CTRL tuşu yardımıyla onların nerede olduğunu görebiliyorsunuz. Susturuculu tabancanızla hiç kimseye fark ettirmeden hepsini teker teker indirebiliyorsunuz. Eğer fark ederlerse o zaman işiniz bitti. Saklanacak yer yok. 



Karşınızda bir sürü makineli tüfeği olan adam var.Sizin de makineli tüfeğiniz var, ancak birçok kişiye karşı şansınız biraz düşüyor. Bu nedenle fark ettirmeden hepsini öldürün. Bir diğer tehlike de şudur. Saatli bombalar. Onlara fark edilirseniz saatli bombalara ateş ediyorlar ve ölüyorsunuz. İlk mekanda fark ettirmeden hepsini öldürdünüz diyelim. İkinci mekanda daha çok adam var. Onları nasıl geçeceksiniz? 



İkinci sisli mekana geldiğiniz zaman yine satli bombalarla karşılaşacaksınız. Yine fark ettirmeden öldüreceksiniz. Ya da CTRL+Q tuş kombinasyonunu kullanarak hepsine birer kurşun sıkarsınız. O zaman hiç şansları olmaz. Bu yol da etkilidir. İkinci mekanı da bu şekilde geçeceksiniz. 

Ardından yolunuza giderken sizi mayınlar bekliyor. 



Sakın ha burnunuzun dikine gitmeyin. Üçüncü mekana giderken kullanacağınız bir yol var ve o yolun bir kısmında mayın döşeli. Üzerinize basmanıza gerek yok. Yanına yaklaştığınız zaman patlıyor. Onları da CTRL tuşuna basarak göreceksiniz. Onları sarı renkte gösterecektir. Onları fark ettiğiniz zaman teker teker patlatacaksınız. Uzaktan tabanca ya da tüfekle patlatabilirsiniz. Bunun yanında elinize herhangi bir nesne alarak da patlatabilirsiniz. Hepsini patlatmadan sakın gitmeyin ölürsünüz. 

Mayınlı bölgeyi de atlattıktan sonra helikopter bulunan bir çatıya çıkacaksınız. Helikopterli çatıda bir adam ve bir kız var. Adamın elinde Thompson makineli tüfek var. Sizi öldürebilir. Dikkatli gidin. Adamı öldürün ve kızı kurtarın. Yapacağınız bu kadar. Sisli bölümü bu şekilde geçebilirsiniz.


İşte hedefe bişan aldım ve vuracağım. Aşağıdaki resimde de hedefin işini bitrdiğimi görebilirsiniz. 



Yorum Gönder

 
tic
Top