0

DC-Action isimli Polonya oyun dergisi Crysis 3'ü değerlendirdi. Değerlendirmede Crysis 3 için övgü dolu cümleler sarf edilmiş. Hak vermemek elde değil. Çıkan görseller ve videoları göz önüne getirince bile bir çok oyun sever heyecanlanıyor. 19 Şubat 2013'te Kuzey Amerika'da 22 Şubat 2013'te Avrupada satışa çıkacak oyun için yapılan değerlendirme şu şekilde;

Dergi tarafından oyun genel olarak 10 üzerinden 9 puan almış. Oynanış açısından 10 üzerinden 9 alan oyun, garfik açısından değerlendirildiğinde 10 üzerinden 10 almış. Ses değerlendirmesi ise 10 üzerinden 8 olarak belirlenmiş.


Oyundaki tek sıkıntı Normal zorluk derecesinde sadece 5 saatte bitirilebiliyor olması. Bunu bazı oyun severler çok kısa olarak değerlendiriyor. Ayrıca verilen bilgiye göre Bitiş Jeneriğinin ardından oyunda bizi bir Sürpriz bekliyor. Değerlendirmede yüz animasyonların ve mimiklerin çok kaliteli olduğuna dikkat çekiliyor.



Son olarak çıkan bazı haberlerde Crysis 4 ile ilgili bilgilerde yer alıyor. Daha 3. oyun çıkmadan 4. oyunun konuşulması oyunun getireceği kaliteyi görünce gayet normal görünüyor. Crytek kaynaklı bir haberde Crysis 4'ün FPS ve Strateji karışlımı bir oyun olabileceği ve oyunun f2p şeklince sunulabileceği konuşuluyor. Merakla bekliyoruz.

Yorum Gönder

 
tic
Top