0

Apple'ın çok uzun zaman önce aldığı bir patent sayesinde bu gün üstünde çalışmalar yürüttüğünü zannettiğimiz iWatch'un çok önceden başlayan bir proje olduğunu anlıyoruz. Apple'ın 2011 yılında bileğe takılabilen esnek yapıda bir ekranın patentini aldığı ortaya çıktı. Bu durum bu gün üzerinde açıkça çalışmalar yapan iWatch'un daha önceden başlayan bir proje olduğu yönünde ki görüşleri güçlendirdi.


Patenti alınan bu cihaz saatten çok giyilebilir bir cihaza benziyor. Kol bandına benzeyen cihaz dokunmatik ekrana sahip. Yine bu cihazın herhangi bir akıllı telefonla ya da elektronik cihazlarla bağlantı kurulabildiği düşünülüyor.
Söylenenlere göre cihazı kolunuzdan çıkarttığınızda bir medya oynatıcı halini alıyor. Bu sayede film izleyip internette dolaşabileceksiniz. Cihazın 3G ve 4G özellikleri ile birlikte geleceği düşünülüyor. Enerji kullanımına değinecek olursak, patente göre cihaz güneş enerjisi ile değil knetik enerji ile çalışacak. Kullanıcı kolunu haraket ettirdikçe sürtünmeyle cihaz şarj olacak.

Apple'ın bu girişimini çok merak ediyoruz. Bizimle Apple'ın bu çalışmasını takip edin.

Yorum Gönder

 
tic
Top