1

Bu yıl oyun sektöründe özellikle konsollar bakımından çok önemli gelişmeler yaşanacağa benziyor. Zira üç büyük dev şirket yeni cihazlarını piyasaya sürdü veya sürmeye hazırlanıyor. Bunlardan ilki Nintendo. Microfost ve Sony'de konsollarındaki büyük gelişmelerle oyun sektöründe çığır açmayı planlıyor.

İlk olarak Nintendo Wii ile iyi işler başarmıştı. Şimdi ise Wii U ile iyi satış rakamları elde eden şirket oyun dünyasına yeni bir boyut kazandırdı. İlk adımı atan Nintendo ama diğer şirketlerden boş durmuyor.

Sony geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklama ile Microsoft Xbox 720 ile ilgili herhangi bir detay paylaşmadan PS ile ilgili asla bilgi vermeyeceğini açıklamıştı. Bu açıklamanın ardından yayınlanan görselde Xbox 720'nin tekik detaylarını ve cihaz özelliklerini gösteren bir görsel yayınlandı. Burdan inceleyin. Bu özelliklerden bazıları; 1.6 GHz 8 çekirdek işlemci, 8GB bellek, 800MHz grafik işlemci, HDMI çıkış, kablosuz ağ teknolojisi ve USB 3.0

Bu özellikleri açıklayan Xbox 720'den sonra Sony'den herhangi bir açıklama gelmesede PS 4'ün daha ileri düzey donanımlara sahip olacağı ve gerçek mana da kullanıcıları memnun edeceği söyleniyor. Bakalım bu üç konsol devinden kazanan 2013 için kim olacak?

Yorum Gönder

  1. oyun konsolu seçimini yapmadıysanız size yeni sitemiz buypasa.com adresine davet ederim.

    YanıtlaSil

 
tic
Top