1

Bu tür haberleri hergün duyuyoruz. Daha çıkmamış cihazlar ile ilgili haberler çeşitli görsel veya bilgilerle sürekli bize sunuluyor. Şimdide 9to5mac isimli sitede yayınlanan bir görsel tartışlmalara neden oldu. Görselde iPad 5'e ait olduğu iddia edilen bir arka panel görünüyor.

Kindle Fire ile küçük tablet piyasasını ateşleyen Amazondan sonra şirketler bir bir küçük tablet üretme yarışına girişti. Çoğu zaman ilkelerinden ödün vermeyen Apple şirketi bile küçük tabletlerin yarattığı rekabete dayanamayarak iPad Mini ile kullanıcıların ilgisini sıcak tutmaya çalışıyor.

Geçtiğimiz günlerde iLounge'de yayınlanan bir raporda yeni üretilecek olan iPad'in iPad Mini'ye çok benzediği açıklanmıştı. Durum böyle olunca yayınlanan görselde yer alan küçük arka panelin iPad 5'e ait olması kuvvetle muhtemeldir. Yine ortaya atılan çeşitli iddialara göre Apple küçük tablet piyasasında daha da değişikliğe giderek son çıkaracağı iPad'i Mini iPad'den bile daha küçük tasarlamayı planlıyor.


Yeni iPad'in Ekim ayına kadar tanıtılacağı konuşulurken iPad 4 içinde 128 GB'lık versiyonunun çıkacağı gelen arasında yer alıyor. Apple ile ilgili gelişmeleri takip ediyoruz.

Yorum Gönder

 
tic
Top