0
Ubisoft’un yayınladığı “The Hidden Secrets Pack” adındaki içerik paketini satın aldıysanız işiniz kötü. Oyunu o kadar oynadınız ve bir sürü bölüm geçtiniz, ama bütün oyununuz o paketle birlikte gidiyor. Her şey en başa dönüyor. 
Bu paketi yüklemek için acele etmeyin. Oyunu bitirmiş olabilirsiniz. Biraz bekleyin. Aksi takdirde oyununuz silinecektir. Bu sorun birçok kişi tarafından dile getiriliyor. Bu paketi indirenlerin oyunları ve istatistikleri siliniyor. Ubisoft hemen soruna el koydu. Ardından da bu sorunun her oyuncuda meydana gelmediğini de dile getirdi.

http://www.10line.net sitesinde yayınlanmıştır...

Yorum Gönderme

 
tic
Top