1
GTA 5’in çıkmasına çok bir zaman yok. Yeni ekran görüntüleri eskisinden daha sık gelmeye başladı. Bu da GTA 5’in geliş tarihinin yakınlaştığının bir kanıtıdır. Ekran görüntülerini gördüğünüz zaman sizi heyecanlandıracağına garanti edebilirim. 
İlk görüntümüzde denizde karakterimizin eski oyunlara göre daha çok şey yapabildiğini görüyoruz. Karakterimiz bir dalgıç kıyafeti giymiş ve altında da bir köpek balığı geziyor. Tehlikelerle dolu bir oyun olacak. Denizde bir şeyler yapmamıza eski oyunlarda izin verilmiyordu. Sadece GTA Sanandreas’ta yüzmemize izin veriliyordu. Ancak bu oyun öyle olmayacak gibi görünüyor. 

Bir diğer görselimiz uçaklar. GTA 5’te savaş uçaklarının olacağı biliniyordu. Ancak yayınlanan görselde savaş uçağının yanında bir de yolcu uçağı var. Hem de daha önce görmediklerimizden. Bu da GTA 5’in bir diğer imkanıydı. Denizde gidebiliyoruz ve denizde muhtemelen görevler yapacağız. Havada da aynı şekilde gidebiliyoruz ve muhtemelen burada da görevlerimiz olacak. 

Diğer görselimiz de kara ile alakalı...

Klasik bir araba ve arkasında modern bir araba bizi görselde karşılıyor. Karada da işler heyecanla sürecek. Bu görsel bize bunu anlatıyor. Kara, hava ve deniz yollarının hepsini kullanabileceğiz. Bu oyuncuları daha da heyecanlandıracak. Diğer GTA’larda bu kadar yoğun hava yolunu ya da deniz yolunu kullanmamıza izin vermiyorlardı. 
                            
Diğer görsellerimizde de kaliteyi görüyoruz. Tıpkı 1080 P HD filmden alınmış gibi. Oyun o derece kaliteli olacak. Bu tür bir oyuna basit sistem gereksinimleri yaklaşamayacak bile.

http://www.10line.net sitesinde yayınlanmıştır...

Yorum Gönder

 
tic
Top