0
En çok sevilen oyunlardan biri olan Gta serisi muhteşem oyunlarıyla piyasaya çıkmaya devam ediyor. En son çıkan Gta oyunu Gta 4 idi. Bu oyun yüksek güvenlik önlemleri içerisinde internette paylaşılmıştı. İnternetten indiriyorsunuz, ama oyunu açınca oynamanız mümkün olmuyor. Oyun çıkalı bir hayli oldu, ama hala bu soruna bir çözüm teşkil edilmiş değil. Oyunu 5 dakika oynuyorsunuz. Sonra CD key istiyor. Onu da parayla almak zorundasınız. Herkesin de alacak durumu yok. Mecburen biz de bu yolu sizlere öneriyoruz. Bu yol kesin bir çözümdür. Ben burada size önerdiğim hiçbir yolu denemeden önermiyorum. Önce kendi bilgisayarımda deniyorum, ardından da sizlere öneriyorum. 
Yapacaklarınızı sıralıyorum. Ne crack atmaya, ne de serial almaya gerek var. Sadece oyunu indirip kuruyorsunuz. Oyun hem sıkıştırılmış olduğu için boyutu az. İnternetten indirirken zamanınızı almıyor. Ancak kurulumu biraz uzun sürüyor. Çünkü o kadar çok işlem çeviriyor ki bu çevirdiği işlemler sayesinde key numarası girmeden oyuna giriyoruz. Yapacağınız bir iş var sadece. Oyunun blackbox sürümünü indirmek. Ancak bu şekilde oyunu oynayabilirsiniz. Başka türlü imkanı yok Rockstar Games oyunu bedava oynamanıza olanak tanımıyor. Bu yolu denedim ve oldu. Oyun sağlam çalışıyor. Sadece bir sorunu var...
O da oynarken arada bir tutukluk yapıyor. O sorunu da sadece Windows 7 işletim sistemlerinde yapıyor. XP ya da Vista’da oynasanız sorun yok. Ancak onun da çözümünü bulduk. Onun çözümüne ulaşmak için sitemizde ana sayfaya tıklayarak bu yazıdan bir sonraki yazıya göz atalım. 

Oyunun blackbox sürümünü buradan indirebilirsiniz. 

En son olarak söylemek istediğim bizlere destek için her girdiğinizde bir defa reklama tıklarsanız sizlere daha çok yardımcı olabiliriz. Teşekkürler.

http://www.10line.net sitesinde yayınlanmıştır...

Yorum Gönder

 
tic
Top