0
Black Ops 2 yakın zaman önce piyasaya sürüldü. Oynayanlar bazı sorunlarla karşılaştı. Hemen bu sorunlardan yaygın görülenlerden bir tanesini açıklamak istiyorum. 
Oyun açılırken bir hata veriyor. Sonra kendiliğinden kapanıyor. Bunun çözümünü bulduk. Tamamen bilgisayarın tarihi ile alakalı. Bu tip oyunlarda zaman zaman böyle hatalar ortaya çıkabiliyor. Bilgisayarın tarihini 13 Kasım’a ayarlarsanız oyunun açıldığını göreceksiniz. Sorunu çözdükten sonra biraz oyunu anlatalım. 

Oyun grafik açısından çok güzel bir oyun olmasa da oynamaya değer. Çünkü oyun o kadar teknolojik ki insanın oynayası geliyor. Silahlar çok teknolojik. Daha sonra kullandığınız ekipmanlar da öyle. Örneğin elinizde özel bir eldiven var ve siz o eldivenlerle duvarlarda gezebiliyorsunuz. Ya da bu zamana kadar görmediğimiz silahlar var. Ayrıca oyunda görünmez adamlar da var. Onun teknolojisi de kullanılmış. Adamları görünmez yapabilen bir elbise kullanılmış. Robot silahlardan da bahsetmeden geçemeyeceğim. Paletli robot silahlar demiştim. Evet, otomatik silahlara sahip olan ve sizi gördüğünde hedefi şaşırmayacak kadar keskin nişancı olan otomatik silahlar. Havadan sarkıtılmış olan otomatik silahlar da var. 
Oyun gerçekten teknolojinin savaşa yansımış hali gibi bir şey.

http://www.10line.net sitesinde yayınlanmıştır...

Yorum Gönder

 
tic
Top