0
Microsoft Word’de karakter üstüne karakter koyma işini anlattıktan sonra şimdi de bunun tam tersi olan bir işi anlatmaya geldi sıra. Şimdi de karakterin altına nasıl karakter koyacağınızı anlatacağım. Karakter altına karakter koyarken yapmanız gerekenler diğerinden farklı değil. Sadece basacağınız tuş farklı. 
Örneğin 2 altı 2 yazarken 22 yazıyoruz. Genelde bu da matematikte kullanılır. İşlemler yapıldıktan sonra bu şekilde altına açıklaması yapılır. Alt butonu basılı kaldığı sürece hep alta ve minicik şekilde yazacaktır. Karakter altına karakter koymak için yapmanız gereken ilk önce karakterinizin tekini yazmak. Sonra altına koyacağınız karaktere basmadan resimde işaretli olan yere tıklayacağız. Sol üst köşede bir alanı sizin için kırmızı ile işaretledim. İşte oraya bastığınız zaman karakteri alta alır. 
Yapmak çok basit. Microsoft Word’ü kullanmak da şart. Günümüzde bize gerek iş dünyasında, gerek günlük hayatımızda çok yardımcı oluyor. Kullanmayı öğrenmek iyi oluyor. Word kullanım anlatımlarımız devam edecektir. Bizi takip etmeye devam ediniz.

http://www.10line.net sitesinde yayınlanmıştır...

Yorum Gönder

 
tic
Top