0
Biz insanlar her şeyi uzaktan kullanmaya alıştık. Televizyonu, CD çaları, hatta bilgisayarı bile uzaktan kullanmaya başladık. Bu teknolojiler artık günümüzde mümkün. Günümüzün teknolojisine bir teknoloji daha eklendi. Kablosuz ampuller. Uzaktan kontrol edebileceğimiz ampuller piyasaya çıktı çıkacak. 
Telefonumuz ile kontrol edeceğimiz ampuller Wİ-Fİ bağlantısı ile çalışıyor. GreenWave Reality Connected Lighting Solution bu ampulün geliştiricisi. Bu ampulü çalıştırmak için bir adet akıllı telefona ihtiyacımız var. İşletim sistemi ya İOS, ya da Android olmalı. Başka işletim sisteminde ya da klasik telefonlarla çalıştırmanı mümkün değil. Çünkü yükleyeceğiniz uygulama sadece bu telefonlarda çalışıyor. Uygulama yüklemeden olmaz tabi. Ampul sistemine hükmedecek bir uygulama lazım. Evinizde uzun uzun kabloları kullanmanıza gerek yok. Kablolarla etrafı karıştırmaya da gerek yok. 
Bu yeni sistem ampullerin güç tüketimi de oldukça az. 2700 K’lık bir güç tüketiminin sonucunda güzel ve dışarıdan bakıldığında hoş bir görüntü sunuyor. Bu cihaz satışa sunulacağı zaman 200 dolar olarak piyasada yerini alacak.

http://www.10line.net sitesinde yayınlanmıştır...

Yorum Gönder

 
tic
Top