0
Meydana öyle bir sosyal ağ çıkıyor ki çok ilginç bir yapısı var. Bu sosyal ağ diğer sosyal ağlardan bir parça alarak oluşuyor. Örneğin Facebook'tan bir parça, Twitter'dan bir parça, Google Plus'tan bir parça derken ortaya yepyeni bir sosyal ağ çıkıyor. Bunun adı da Pheed oluyor. 

Bu yeni sosyal ağ ünlüleri hedef alıyor. Adeta onlar için yapılmış diyebilriz. Pheed'de yeni ve ilginç özellikler var. örneğin Pheed'den diğer sosyal ağlardan herhangi birine mensup olan kişiyi takip edeceğiz. Örneğin bir arkadaşınız Twitter kullanıyor, siz de Pheed. İşte o zaman Pheed hesabınızla twitter kullanan arkadaşınızı takip edebiliyorsunuz. Bu gerçekten çok ilginç bir özellik. Daha önce hiç bu tip bir özellik sosyal ağlarda kullanılmamıştı. Bu ilk olacak. Ayrıca Pheed diğer sosyal ağlardan da daha çok paylaşım özelliği sunuyor. Pheed kullananlar daha çeşitli yerlerde paylaşımlarda bulunabilecekler. 

Pheed'de diğer kullanıcıların paylaştıklarını beğenebilir, beğenmeyebilir veya yer imlerinize ekleyebilirsiniz. Örneğin Twitter'da kullancıların gönderdiği gönderilere yorum yapamıyorsunuz. Ama Pheed'de her şeye yorumyapabiliyoruz. 
Pheed sosyal ağ piyasasında tutunabilecek mi? Bu merak konusu.

http://www.10line.net sitesinde yayınlanmıştır...

Yorum Gönder

 
tic
Top