0
Daha yeni yeni piyasaya giren arama motoru Yandex, Türkiye sokaklarında kare alma peşinde. Yandex Türkiye’de panorama servisi yapıyor. İstanbul, Ankara, İzmir’in ardından Antalya sokaklarında da fotoğraf çekmeye başlayan Yandex, internet üzerinden sunacağı bu panorama servisinin çok ilgi göreceğini düşünüyor. 

Yandex bu çekimleri özel aracıyla yapıyor. Bu araç 360 derece görüntü alabiliyor. Antalya sokaklarında 270 bin fotoğraf çekildi ve bu fotoğraflar 70 bin adet panoramik görüntüye çevrildi. Yandex, bu hizmeti Türkiye hakkında bilgi edinmek isteyen herkese sunuyor. Şu an bile Yandex’in sayfasında bulabileceğiniz panorama hizmeti gerçekten ilgi çekiyor. Ulaşmak için Yandex2in arama motorunun ana sayfasına gidin. Ardından “haritalar”a tıklayın. Ondan sonra sağ üst köşede panorama butonunu göreceksiniz. 
Ayrıca dikkatimizi çeken bir diğer konu da Yandex’in panorama hizmeti için ilk olarak Türkiye’yi seçmesi. Daha önce hiçbir ülkenin şehrinde uygulanmamış olan bu hizmet Yandex tarafından Türkiye’nin şehirlerinde uygulandı. 

Bu hizmet diğer harita hizmetlerinden daha iyi olacak. Gerçek sokak görüntüleri bu hizmette sizi bekliyor.

http://www.10line.net sitesinde yayınlanmıştır...

Yorum Gönder

 
tic
Top