0
Call of Duty serisinin sevilen oyunlarından Modern Warfare serisinin 4. Oyunu için dedikodular oyun camiasında konuşuluyor. Call of Duty Black Ops 2’nin çıkış tarihi yaklaştıkça bir sonraki oyun için de haberler gelmeye başladı. 

Söylenenlere göre CoD Modern Warfare 4 farklı bir stüdyonun elinden geçecek. Activision Blizzard ve Infinity Ward aralarındaki tartışmalar yüzünden yollarını ayırırken yeni stüdyoya yol açıldı. Bu defa CoD MW 4’ün yapımcı stüdyosu Neversoft olacak. Ancak bu stüdyonun FPS konusunda hiç tecrübesi yok. Ancak bu şirket 10 yıldır Activision’ın kolları altında. Bu nedenle CoD MW 4’ün yapımcı stüdyosu olması pek şaşırtıcı değil. 

Oyun hakkında şu an pek bir şey belli değil; ama oyunun adı Modern Warfare 4 olacak. Oyunun geçeceği tarih ise günümüzden birkaç yıl sonrası olacak. Bu oyunda insansız hava araçları daha çok kullanılacak. Oyundaki bazı bölümler Ortadoğu’da, bazı bölümler ise Kutuplarda ve Sibirya’da geçmesi bekleniyor. Bu oyunda kullanılacak bir diğer ekipman da HALO paraşütleri. 
Şu an oyun hakkında resmi bir açıklama olmasa da, resmi açıklama yakın zamanda gelecektir.

http://www.10line.net sitesinde yayınlanmıştır...

Yorum Gönder

 
tic
Top