0
Şirket sayfalarının üye sayılarında düşüşler yaşamasıyla her şey başladı. Bir anda binlerce üye kaybeden ünlü sayfalar nedenini çok merak ettikleri durumu araştırdılar. Bakın sonuç ne çıktı? 
Facebook buyük sayfa sahiplerinden sürekli şikayet almaya başlayınca artık açıklama yapmanın zamanının geldiğini düşündü. Açıklamasında dile getirdiği sözler şunlar oldu. Ben size dolaylı yoldan Facebook'un açıklamasını aktarayım. Sahte hesapların silinmesi. Facebook bunu ileri sürüyor. Sahte hesapları siliyoruz dedi. Facebook'ta inanamadığınız kadar sahte hesap var. Sayısı bilinmez. Binleri aşan sahte hesap. Bunları ayırt etmek zor değil. Bu nedenle Facebook sahte hesapları ayırt ediyor ve boşuna platformda duran ama kullanılmayan hesapları siliyor. 
Ünlü kişilerin de Facebook sayfalarında hatırı sayılır derecede azalma oldu. Örneğin Lionel Messi. 5 rakamlı bir azalmayla çok hayran kaybetti. Bunun yanında Brad Pitt'in sayfasında da önemli düşüşler yaşandı. Sayfasında düşüş yaşanan ünlüler sadece saydıklarım değil elbete. Bunları örnek olarak veriyorum. 

http://www.10line.net sitesinde yayınlanmıştır...

Yorum Gönder

 
tic
Top