0
Facebook her gün kullandığımız bir sosyal paylaşım sitesi haline geldi. Bu zamana kadar bir sürü özellik Facebook hesabımızda aktif hale geldi. Değişik özellikler ile Facebook’u kullanmak bizim için de kimi zaman illaki iyi olmuştur. Facebook’ta yeni özellikler yer almaya devam ediyor. Bu defaki özellik de şu: Facebook hesabınız kitap gibi gözükecek. Tabi siz isterseniz. Bu görüntüleri nasıl elde edeceksiniz anlatayım. Facebook hesabınızı kitap şekline dönüştürecek hizmetleri aşağıda sergileyeceğim. 

Blurb Facebook Book 

Bu hizmet son zamanlarda Flicker ve Facebook’u temel alarak kitap üretmine başladı. Bu hizmetle Facebook hesabınız bir kitap gibi görünecek. Bu hizmet profilinize 20 fotoğraf ile başlamanıza izin veriyor. Daha sonradan fotoğraf sayısını arttırabiliyor ve kitap boyutunu büyültebiliyorsunuz. 

Social Memories 

Bu uygulama ile Facebook’ta çok güzel kitap görünümü oluşturabiliyorsunuz. Yapmanız gerekenler Social Memories’in Facebook uygulamasına gitmeniz yeterli olacak. Facebook’ta uygulama merkezine gidip Social Memories olarak arattırmanız yeterli. Social Memories'in tanıtım videosu aşağıdadırç. İzleyebilirsiniz. 



Fonicle Facebook Chronicle 

Fonicle uygulaması durum güncellemelerine önem veriyor. Bu nedenle durum güncellemelerine çok uygun bir kitap oluşturmuş. Kitap oluştururken yıl aralıklarını belirliyorsunuz. Kitaba dahil etmek istemediğiniz yılları seçebiliyorsunuz. Bu sayede daha ekonomik hale geliyor. Kitaba siyah beyaz veya renkli resim eklemek mümkün. Ancak bu daha pahalı olacaktır. Ayrıca Fonicle’nin oluşturduğu Facebook sayfanızı beğenirseniz onu PDF olarak indirebiliyorsunuz. Bu sayede de yedek olarak saklayabiliyorsunuz.

http://www.10line.net sitesinde yayınlanmıştır...

Yorum Gönder

 
tic
Top