0
Windows 8’den çıkarılan birçok özellik bazılarını oldukça sevindirdi. Microsoft geçen aylarda yaptığı açıklamaya göre Windows 8 DVD oynatmayı desteklemeyecekti. Kullanıcılar Windows Media Center eklentisini satın alırlarsa DVD oynatıcıya sahip olacaklar. Ancak DVD firmalarından biri kurulum aşamasında Windows 8’li bilgisayarlara sızmanın bir yolu olarak değerlendiriyor. 

Tayvan tabanlı ünlü firma CyberLink iddialara göre büyük PC üreticileri ile anlaşmaya varmış bile. Anlaşmaya göre firmanın ürettiği bilgisayar Windows 8 ile birlikte CyberLink DVD oynatıcısı da yüklü olacak . CyberLink patronu Windows 8 için alınan kararın firmaları için büyük bir başarı olduğunu belirtiyor. 
CyberLink hızlı olup yazılımları Windows 8 ile uyumluğunu tescil eden firmalardan sadece bir tanesi. Birkaç gün önce yayınlanan haberlere göre firmaların PowerDVD 12ve diğer bazı ürünlerin Windows 8 sertifikası aldığını söylemişti. CyberLink yaptığı açıklaya göre Haziran 2012’den itibaren CyberLink ürünlerini alan kullanıcılar Windows 8’e geçtiklerinde ücretsiz terfi imkanı sağlayacak.

Yorum Gönder

 
tic
Top