0
Samsung teknoloji piyasasında kendini göstermeye devam ediyor. Ürünlerini adeta yağmur gibi piyasaya yağdırıyor. Samsung'un yeni ürünü çok değişik bir amaç için üretilmiş. Bu amaç cihazın ne bir cep telefonu olması için, ne de bir tablet olması için. Diyeceksiniz ki 5.8 inç ekrana sahip bir cihaz başka ne olabilir? Sorunuzu cevaplayayım. 

Samsung'un yeni planı ne bir cep telefonu, ne de tablet üretmek. Samsung, oyun, film, müzik gibi insanların her daim ilgisini çeken şeylerin bu üründe bulunmasını istiyor. Bu ürünü satın alacak kişi telefon ya da bilgisayar yerine kullanmaycak. 

Samsung Player'ın ne zaman piyasaya sürüleceği bilinmiyor. Ancak Samsung Player'ın daha küçük sürümü de piyasaya sürülecek. O ürün ilk olarak Avrupa'da piyasaya sürülecek. Onun fiyatı 200 dolar olacak. Ancak şu da var ki Nexus 7'den fiyatı yüksek olan Samsung Player bu konuda biraz zayıf kalıyor. Ayrıca özellik bakımından da Samsung Player'den biraz iyi olan Nexus 7 bu cihazın satışlarını engelleyebilir. 
Samsung Player Android 4.0 işletim sistemi ile gelecek. 2.500 mAh pili ve MicroSD kart yuvası, 802,11 b/g/n ağ, GPS ve ön kamera da cihazın diğer özellikleri.

http://www.10line.net sitesinde yayınlanmıştır...

Yorum Gönder

 
tic
Top