0
PES 12 herkesin çok sevdiği bir futbol oyunudur. Bu oyunun her yeni versiyonu piyasaya sürüldüğünde hemen indirilmeye başlanır. Şimdi de PES 13’ün demosu yayında. Demoyu bile deli gibi indiren insanlar bakalım ful versiyonu çıkınca ne yapacaklar? 

PES 12’yi Türkçe spiker ile oynamak herkesin isteyebileceği bir şey. Herkes kendi anladığı oyunu oynamak ister. Orada ne konuşulduğunu bilmek ister. Ayrıca bu oyunu daha zevkli hale getirir. 

PES 12’ye Türkçe spiker yaması atmak için: 
  1. İlk olarak PES 12’nin Türkçe spiker yamasını internetten indirin. 
  2. Ardından indirdiğiniz rar dosyasının içinden çıkacak olan “dt00_e.img” isimli dosyayı oyunun kurulu olduğu yere atın. 
  3. Eğer oyunu kurarken belirttiğiniz yer farklı ise rar dosyasından çıkan dosyayı "C:\Program Files (x86)\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2012\img" dosyasının içine atın. 
  4. Olur ya Türkçe spiker dosyasını bulmakta zorlanırsınız, o zaman oyunun masa üstündeki kısa yoluna sağ tıklayın ve dosya konumunu aç deyin. Kolaylıkla bulacaksınız. 
  5. Dosyayı bulduğunuzda rar dosyasının içinden çıkan dosyayı kopyaladığınız zaman her şey tamam olacak. 
  6. Oyunu açın. Ardından dil seçeneğini mutlaka İngilizce olarak ayarlayın. Yoksa spiker çalışmayacaktır. Yapacağınız işlemler bu kadar . iyi oyunlar.
http://www.10line.net sitesinde yayınlanmıştır...

Yorum Gönder

 
tic
Top