0
Şu sıralar dünyada popüler cep telefonları arasında baş sıralarda yer alan Samsung Galaxy S3 daha yeni çıkmasına rağmen milyonlarca sattı. Çoğu kullanıcı Samsung’u Galaxy S3’ün neler yapabildiğini bilmiyor. Bilmediğiniz bir özellik olan Galaxy S3’ten ekran görüntüsü almayı anlatacağım.

Samsung Galaxy S3’ten ekran görüntüsü almanın 2 yolu var. birini çoğu kişi bilir. Çünkü daha önceki YTouchWiz öodellerinde de bu şekilde alıyordu. Bildiğiniz yöntem şu. Home tuşuna basıyoruz. Home tuşunu bırakmadan aynı anda güç tuşuna da basıyorduk. Bu şekilde ekran görüntüsü almış oluyorduk. Bu yol bizim iki elimizi kullanmamıza sebep oluyordu. Bu şekilde uğraşmaktansa, mühendisler Samsung Galaxy S3’e başka şekilde ekran görüntüsü alma özelliği eklemişler. Hem birinci anlattığımdan daha kolay, hem de hızlı.

Samsung Galaxy S3’ün ekranı oldukça geniş. Neredeyse elimizin uzunluğu kadar uzunluğu var. Tabi genişliği de küçümsenecek gibi değil. Videoda da gördüğünüz gibi elinizi serçe parmak tarafını Galaxy S3’ün ekranına değdiriyoruz. Soldan sağa ya da sağdan sola kaydırıyoruz. Bu sayede ekran görüntüsü almış oluyor. Çok kolay. Tüm Galaxy S3 sahiplerinin yapabileceği bir işlem. Kolay gelsin.




http://www.10line.net sitesine aittir...

Yorum Gönder

 
tic
Top