0
Facebook’ta çok arkadaşınız mı var? bu işi yapmak için çok arkadaşa gerek yok. Az da olsa yeter. Onların da bir sabrı var sonuçta. 

İnternette, o gün yaptığınız ne varsa paylaşın. Hiç atlamadan. Eğer bunu yaparsanız bir takım kişiler “bunu yazmanın anlamı ne” gibi sorular sorarark sinirlenecektir. 

Kelimeleri kısaltarak yazmak bazı insanların hoşuna gitmeyebilir. Olur ya biri diline çok dikkat ediyordur. Onu çok seviyor ve güzel kullanmak istiyordur. O zaman sizin yazdığınız saçma sapan kısaltmalara kızabilir. 

İnternette bir şeyler anlatırken konu hep siz olun. Kendinizi anlatın. İnsanlar bu tip kişilere genelde sinir olur. Çünkü bu davranış bir kendini beğenmişliğin göstergesidir. 

Tüm arkadaşlarınızı etkinliklere davet edin. Bir insanı sinirlendirmenin yolu ısrar etmekten geçer. Sürekli bir şeyi ısrar ederseniz o insan sinirlenir. Siz de etkinlik davetleri gönderirseniz, bunu tekrar tekrar yaparsanız o kişi çileden çıkacaktır. Hele o davetler alakasız şeylerse çok fena! 
Özelinizden bahsedin. İnsanlara hiç duymadıkları özelinizi anlatırsanız duymak istemeyenler sinirlenecektir. Bu bilgiden bana ne diyenler mutlaka çıkacaktır. 

İnternette oyun sonuçları paylaşın. Uygulamalar, istekler vs. hele hele uygulama isteklerine insanlar sinir oluyor. 

Kısaca anlatmaya çalıştığım Facebook’ta sinir bozmanın yollarını siz de deneyebilirsiniz. Kolay gelsin. J

http://www.10line.net sitesinde yayınlanmıştır...

Yorum Gönder

 
tic
Top