0
Google, dünyanın bir numaralı arama motoru yine anasayfasında paylaştığı doodle ile bizlere kısada olsa eğlenceli vakit geçirtmek için çaba sarfetmiş. Dün engelli koşu doodleı ile büyük ilgi toplayan Google bugün günün doodleı olarak basketbolu seçmiş ve tasarımıda harika.

Google'ın basketbol doodle'ı ile 24 saniyede en çok basket atan kim olacak? Google'ın animasyon doodleları büyük ilgi görmüş olacak ki dünkü engelli koşudan sonra şimdi de basketbol doodleı ile karşımızda. Oynamak çok basit ve Google her zaman olduğu gibi size yol gösteriyor. Bizde kısaca bahsedelim istiyoruz. Basketçi ilk başta potaya yakın duruyor. Topu ne hızla atacağınıza karar vermek için klavyenizin space tuşuna bir kere basıyorsunuz. Bir daha bastığınızda basketçi topu fırlatıyor. Dikkatli olun, yakın mesafede space tuşuna uzun süre basmak istemezsiniz.

İlk etepta ikilik basketlerle başlıyorsunuz. Daha sonrasında ise basketçi potadan aniden uzaklaşıyor. Burda Space tuşunu iyi ayarlamanız şart. Size basket atmaya devam ederken basketçi belli aralıklarla uzaklaşmaya devam edecek. 3lük atma şansınızın olduğunu ve daha çok puan toplayabileceğinizi unutmayın. Google'ın bugüne kadar tasarladığı bütün doodlelara ulaşmak için Google Doodle adresini ziyaret edin. Günün Doodle oyununu oynamak için Google Anasayfa'yı ziyaret edin.

Yorum Gönder

 
tic
Top