0
Sosyal paylaşım sitelerinin en büyüklerinden biri olan Twitter'da liderlerimizin takipçi sayıları oldukça ilgi çekici. Kiminin ki olumlu yöne ilgi çekici, kiminin ki de olumsuz yöne ilgi çekici. Rakamları duyunca gerçekten şaşıracaksınız. Diyeceksiniz ki: “Bizim liderlerimiz ne çok seviliyormuş”. 

Sosyal medyayı etkin biçimde kullanan liderlerimiz takipçi sayılarını nasıl bu kadar çok arttırdılar acaba? Yaptıkları güncel paylaşımlardan olsa gerek. 

Sizi şaşırtacak olan rakamlar işte burada! Twitter'da en çok takipçi toplayarak birinci sırada olan liderimizi, Cumhur Başkanı Abdullah Gül. Tam olarak 2 milyon 54 bin 544 kişiyle Türkiye'nin en çok takip edilen lideri. İkinci sırayı ise başbakan Recep Tayyip Erdoğan bulunuyor. 1 milyon 664 bin 743 kişiyle Erdoğan rekoru kıran ikinci kişi. Kemal Kılıçtaroğlu ise 800 bin 771 kişiyle 3. sırada yer aldı. 
Rekor bu üç devlet adamında, ancak eski devlet kişilerinden de söz edecek olursak Tansu Çiller 1184 takipçisi bulunuyor. Eski CHP genel başkanı Deniz Baykal'ın takipçileri ise 5 bin 489. 

Liderlerimiz bu rakamlarla oldukça sosyal insanlar olduklarını gösteriyorlar.

Yorum Gönder

 
tic
Top