1
Gerek TV ekranlarında, gerekse de internet aracılığıyla bilgisayardan izlediğimiz ve oldukça ilgimizi çeken bir film olan “Ölüm Yarışı” oyun oldu. Almanların 2012 yılında geliştirdikleri bu oyunun adı Gas Guzzlers Combat Carnage. 

Gas Guzzlers Combat Carnage oyununda arabanızı yarıştırıyorsunuz. Para kazanıp arabanızı donatıyorsunuz. Sonra diğer arabalara elinizde bulunan tüfekle saldırıyorsunuz. Ayrıca yollarda bulunan mayın, sis, nitro gibi özelliklerin üstünden geçerek faydalanabiliyorsunuz. 

Silah olarak makinalı tüfek, iki çeşit pompalı tüfek ve bir adet roket atar var. arabanın sağında ve solunda takılı olan bu silahlardan biri işinizi görmenizde size yardımcı oluyor. Bu silahları açmanız için öncelikle silahız yarışlardan başlayıp para kazanmanız gerekiyor. Bunun yanında arabanızın hızını etkileyecek özellikleri de değiştirebilmeniz mümkün. Bunlar için de para gerekiyor. Yine para karşılığı daha hızlı bir araba almanız mümkün. 
Gass Guzzlers’in ölüm yarışından tek farkı hapishaneden çıkan mahkumların yarışmaması. Oyunun genel hatları “Ölüm Yarışı” filmi ile aynı. Başlarda zor gelebilir. Ama sonraları oldukça zevkli hale geliyor. 

Gass Guzzlers’i oynamak için ekran kartınız en düşük 1 GB olmalı. 1 GB’tan düşük olursa kesinlikle kaldırmıyor. Feci halde kasıyor. 

Oyunun yukarıda verdiğim tam adını Google’da arattırırsanız kolayca bulacaksınız. İyi oyunlar.

Yorum Gönder

  1. Aslında tam olarak filmin oyunu denemez. Aynı mantıkta bir oyun. Bu tür oyunlara yeni bir soluk getirebilecek nitelikte olduğu kesin. Yarış esnasında aktif combat şansınız var ve yarış sıralamanızı çok etkileyen bir durum. Heyecanlı bir yarış sizi bekliyor...

    YanıtlaSil

 
tic
Top