0
Kaliteli bir tarayıcı olan Maxthon cep telefonlarında masaüstü bilgisayar rahatlığı sunabilmekte. Maxthon Android için geliyor. Bu gelişmiş mobil tarayıcısı bize ne gibi hizmetler sunuyor? 

Her şeyin geliştiği dünyada teknoloji de gelişiyor. Masaüstü bilgisayarlar gelişmeye başladıklarında Explorer'dan Mozilla'ya ya da Chrome'a nasıl geçtiyseler, mobil kullanıcıları da akıllı ceplerin kendi tarayıcılarından ekstra olarak kullanıma sunulan mobil tarayıcılara geçiyorlar. 

Android için de üretimi yapılan Maxthon'un özellikleri çok ilgi çekici.

Maxthon'un boyutu 2.4 MB. Ayrıca Maxthon Google Play Store'da 4.7 gibi çok başarılı bir puanlamaya imza atmış. Bu uygulamayı Android 1.6'nın üzerinde çalışıyor. 

Maxthon, asla donmayan bir tarayıcıdır. Maxthon'un önleyici teknolojisi her sekme çevresinde kötü web sayfalarından diğer sekmelerinizi korur ve donmayı önler. 

Sayfanın herhangi bir yerinden arama yapabilmeniz mümkün. Sayfadaki herhangi bir kelimeyi işaretleyip biraz sürüklemeniz yeterli. Ardından aramayı yapacaktır. 
Yanlışlıkla kapattığımız sekmeler başımıza artıkd ert olamayacak. Geri tuşuna basın ve yanlışlıkla kapattığıız sekme geri gelsin. 

Akıllı hızlandırma özelliği ile jet hızı ile internette dolaşacaksınız. Sürekli ziyaret ettiğiniz sayfaları hatırlar ve onları ön belleğinde koruyarak daha hızlı giriş yapmanızı sağlar. 




Bu tarayıcıyı denemenizde bir fayda var.

Yorum Gönder

 
tic
Top