0
İnternetin yaygınlaştığı günümüzde her şey internetten yapılmaya başlandı. Fatura ödeme, kredi kartı borçları ve daha bir çok şey. Bunlardan bir tanesi de internetten alışveriş. İnternetten alışveriş ne kadar güvenli örneklerle bunu anlatacağım. 

Aslına bakarsanız internetten alışveriş pekte güvenli değil. Hepsi de tehlikeli diyemem. Çünkü hatırı sayılır siteler var. istediğiniz şeyin aynısını gönderiyorlar. Hiçbir sorun olmadan satın aldığınız şeyi teslim alıyorsunuz. Ancak bazıları da var ki resmini farklı koymuş, üründe resmin tam tersi. Çok güzel diye satın alıyorsunuz alakasız bir şey çıkıyor. Başımdan geçen bir olayı anlatayım. Bir gün ismini vermek istemediğim bir siteden düz bir cep telefonu satın almak istedim. Resmini beğendim. Siparişi verdim. 3 gün sonra kargo kapıya geldi. Ürünü teslim aldım. Alakası olmayan bir cihaz göndermişler. Gerçi bunda sitenin bir suçu yok. Oraya ürünü koyan üç kağıtçılara sormak lazım. 
Dediğim gibi her site bunu yapmaz. Ancak bazı dikkat etmeniz gerek siteler var ki onlar bütün paranızı boşa harcamanıza sebep oluyor. Size tavsiyem internetten elektronik cihaz almayın. Özellikle de cep telefonu.

Yorum Gönder

 
tic
Top