0
Facbook'un İslama uygun olanı çıkıyor. Gündeme bomba gibi oturan islami sosyal paylaşım sitesi Kurban Bayramı ile birlikte etkin olacak. 

SalamWorld'ün kurucusu olan Abdulvahid Niyazov kurduğu islami sosyal paylaşım sitesi hakkında açıklama yaptı. 

Abdulvahid Niyazov: “İslam kültür ve mirasını dünyaya tanıtmak, Müslümanların arasında kardeşlik bağlarını arttırmak” gibi sebeplerle SalamWorld'ü kurduğunu açıkladı. İçeriği helal olacak olan SalamWorld, şimdiden gündeme oturdu. Herkes şu an Kurban Bayramından sonra yayınlanacak olan SalamWorld'ü bekliyor. 

Kurucu Abdulvahid Niyazov, çoğu müslümanın diğer sosyal paylaşım sitelerini uygun olmayan içerikler nedeniyle kullanamadığını açıkladı. Bu nedenle bir bu sosyal paylaşım sitesini yaptığını açıkladı. Niyazov'un sloganı, "İslami ilkeler ve zararsız içerik" oldu. 
SalamWorld kullanıcların içerik oluşturmasına ve yönetmesine imkan tanıyacak. SalamWorld Müslümanların bütün günlük ihtiyaçlarına karşılık vereceğini açıkladı. 

Niyazov salamWorld projesinin başkentinin İstanbul olduğunu belirtti. İstanbul'u neden başkent seçtiğine gelince şunları söyledi: “ İstanbul İslam kültürünün başkentidir, ayrıca Osmanlının da son başkentiydi. Teknoloji alanında da çok atılımlar yapıyor. Bu nedenle İstanbul'u seçtim” dedi.

Yorum Gönder

 
tic
Top