0
Geçtiğimiz aylarda yaşanan bir cep telefonu patlaması olayının arkasından başka bir iş çıktı. Dünyanın bir numaralı markası haline gelen Samsung’un Galaxy S3 markasında bir sorun olduğunu düşündük. Zaten yetkililer patlamanın detaylarını araştırmaya hemen başlamışlardı. 

Geçen ay İrlandalı bir kullanıcı tarafından Samsung’a şikayette bulunuldu. Telefonunun durup dururken patladığı, yanarak tehlikeli durumlar arz ettiğini şikayetine ekledi. Hatta patlayan telefona ait resimleri internette yayınlayan İrlandalı kullanıcı galiba yalan söylemiş. 

Samsung şikayetin ardından durumu hemen kontrol altına alıp incelemeye başladı. İnceleme sonuçları çıktığında, İrlandalı kullanıcının şikayetinin yalan olduğu ortaya çıktı. Galaxy S3 durup dururken patlamamış. İnceleme sonucu Galaxy S3’ün yüksek sıcaklık sonucu yanıp patladığı ortaya çıkartıldı. Ayrıntıya inildiğinde telefonun bir mikro dalga fırının içine yerleştirildiği ortaya çıkıyor. 

Şikayetini sonradan geri çeken İrlandalı kullanıcı, telefonun suya maruz kaldıktan sonra başka biri tarafından tamir edilmeye çalışıldığını söylüyor. İrlandalı kullanıcı aptalca bir hata yaptığını da ekliyor.

Yorum Gönder

 
tic
Top