0
Dünyanın en güçlü tableti olarak anılan ModBook Pro Tablet’in gerçekten çok ilgi çekici özellikleri var.

Bu tablet nasıl meydana geldi? MacBook Pro dizüstü bilgisayar dünyanın en güçlü tableti diye andığımız ModBook Pro Tablete dönüştürüldü. MacBook’un sadece donanımı kullanılarak tablete dönüştürüldü. MacBook’un özellikleri oldukça iyiydi. MacBook, ModBook’a dönüşünce çok güçlü bir tablet ortaya çıktı. Özelliklerini de duymak isteyeceğinizden eminim:

İşletim sistemi olarak Apple’ın Mountain Lion OS X İşletim sistemi kullanılıyor. 2.5 GHz çift çekirdekli i5 işlemciye sahip. Daha iyi bir işlemci olsun isterseniz 2.9 çift çekirdek i7 işlemci de mevcut. Ayrıca 16 GB RAM’e yükseltilebilme özelliğine sahip.

Ekranına gelince büyüklüğü 13.3 inç. 1280 x 800 çözünürlüğünde gömme ekran. X SuperDrive DVD yazıcı ile birlikte piyasaya sürülecek. Ayrıca Intel HD Graphics 4000 yonga seti, 802.11n Wi-Fi ve Bluetooth 4.0 kablosuz bağlantı özelliklerine de sahip.

Dünyanın en hızlı tabletinin fiyatı hakkında henüz bir bilgi verilmedi. İlerleyen zamanlarda verilen bilgileri bloğumuzda paylaşacağız. Takip etmeye devam edin.

Yorum Gönder

 
tic
Top