0

Microsoft işletim sistemi, office programları, bulut hizmeti, xbox gibi konularda Orijinal ve çok iyi olsada bazı alanlarda rakipleriyle boy ölçüşemiyor. Yine de çalışmalara devam eden Microsoft'tan ilginç haberler gelmeye devam ediyor. Son gelen haberlere göre Micrsoft'un Smart Glass adında bir projesi var. Proeje ile ilgili en ufak bir açıklama bile olmadığını söylemek isteriz.

Çeşitli araştırmalar Microsoft'un içinde Microsoft, Xbox ve Smart Glass geçen bir sürü domain aldığını ortaya koydu. Sadece en alakalı smartglass.com ismi başka birinde olduğu için satın alamayan Microsoft'un projesi bu sayede gün yüzüne çıktı.

Smart Glass Projesi elbette ki Google'ın hala üzerinde çalıştığı ve büyük ilerleme kaydettiği Google Project Glass ile isim benzerliği taşıyor gibi. Yapılan bazı açıklamalar ve alınan domainlere bakınca Smart Glass projesinin Windows 8 ve Xbox ile uyumlu olacağı düşünülüyor. Microsoft'un Smart Glass ile ilgili açıklamaları yakın zaman içinde yapacağı konuşulanlar arasında.

Yorum Gönder

 
tic
Top