1

Microsoft Amerika'da basın mensuplarına davetiye göndererek, bir tanıtım yapacağını açıkladı. Önemli olduğunu belirten Microsoft ne hakkında açıklama yapılacağını söylemedi ve en ufak bir ipucu bile yok. Tanıtım 18 Haziranda yapılacak...

Bildiğiniz gibi Microsoft'un iPad için çıkartmaya çalıştığı Office programları son zamanların en çok konuşulanlarından. Microsoft'tan gelen bu davetiye iPad için Office'in tanıtımı olabilir. Ya da herhangi bir çıkış tarihi verilebilir.

Toplantı ile ilgili başka bir görüş ise Windows 8 hakkında bazı bilgilerin verileceği yönünde. Windows 8'in ne zaman çıkacağı hakkında tam bir tarih verilmiş değil. Zaten sürekli üzerinde değişiklikler yapılıyor.
Yeni bir özeliğinin tanıtımı yapılabileceği gibi çıkış tarihinin de açıklanabileceği konuşulanlar arasında. Yine popüler konulardan olan SmartGlass ve Xbox Music hakkında bazı açıklamaların gelebileceği yüksek ihtimal. Bakalım toplantıdan ne gibi haberler çıkacak.

Yorum Gönder

  1. Microsoft bu yazıda bahsettiğimiz toplantıyı gerçekleştirdi ve beklenenden çok değişik bir toplantı konusu ortaya çıktı. Microsoft Surface adını verdiği tabletini tanıttı. Ayrıntılar için http://www.10line.net/2012/06/microsoft-surface-tableti-tantt.html yazımıza bakabilirsiniz...

    YanıtlaSil

 
tic
Top