0

Malwarebytes Anti Malware Programından biraz bahsedip ne işinize yarayacağını anlatmaya çalışacağız. Bu program sayesinde bilgisayarınızın daha güvenli hale geldiğini ve internette dolaşırken daha güvenli yerlerde olduğunuzu görünce hep bu programı kullanmaya devam edeceksiniz. Öncelikle şunu belirtmek gerekir ki program Malware konusunda uzman diyebiliriz. Çok geniş bir veritabanı var ve sizi Malware yani zararlı yazılımlardan koruyacak önemli bir program.

Malwarebytes Anti Malware Nedir?
Zararlı yazılım bulma ve kaldırma aracıdır. Veritabanı her geçen gün büyüyor ve farklı zararlılara karşı sürekli bir güvenlik sağlıyor. Bunun yanında internet güvenliğinizde Malwarebytes Anti Malware tarafından sağlanıyor. Şöyle ki tam korumayı aktive ettiğiniz zaman internette zararlı yazılım barındıran sitelere girmenize izin vermiyor. Bildiğiniz gibi bu tür sitelere girdiğiniz zaman bilgisayarınıza zararlı bulaşabiliyor. Bunu engellemek için internette gezinirken mutlaka böyle programları kullanmalı ve güvenliğinizi sağlamalısınız. Resmi sitesi Malwarebytes Anti Malware'den indirin...

Zararlı Yazılım Nedir? Ne Gibi Zararları Vardır?
Zararlı yazılım başkasının bilgisayarına ve bilgi güvenliğine kasten zarar vermek için üretilmiş yazılımlardır. Bu yazılım sayesine kötü niyetli kişiler bilgisayarınıza erişebilir ve içerisinden korunmayan her türlü şeyi çalabilir. Zararlı yazılımlar size büyük zarar verebilir. Kişisel güvenliğinize önem veren biriyseniz mutlaka önlem almalısınız. Bununla birlikte önemli bilgileri mutlaka koruma altına almalısınız. Bu tür bilgiler elde edilmeye çalışılan bilgiler arasında ilk sırada gelir. Zararlı yazılımlar bilgisayarınıza da zarar verebilir. Stabilliğine zarar verip bilgisayarınızı kullanılmaz hale getirebilir. İnsanlar bu tür durumlarda format atma yoluna giderler. Yani bazı bilgileriniz kullanılmaz hale gelebilir.

Zararlı Yazılımlardan Nasıl Korunuruz?
Malwarebytes Anti Malware gibi programların bilgisayarınızda sürekli çalışır durumda olması gereklidir. Bununla birlikte sık sık bilgisayarınızı taramalı ve herhangibir virüs bulaşmadığından emin olmalısınız. Malwarebytes Anti Malware programına bu gün tarama yaptırdınız ama Bir şey bulamadınız. Bu program bilgisayarınızı sürekli koruyor olsa bile yarın zararlı ile karşılaşmayacağı anlamına gelmez. Bu gün Malwarebytes Anti Malware'in veritabanında olmayan bir zararlı yarın veritabanına girmiş olabilir. Bu yüzden sık sık programı güncellemeli ve mümkün olduğunca sık bilgisayarınızı taramalısınız.

Malwarebytes Anti Malware Belli Başlı Özellikleri
  • Güncel ve çok büyük zararlı veritabanı
  • Üzretli ve ücretsiz versiyon
  • Yüksek performans
  • Hızlı tarama ve silme
  • İnternet koruması
  • Farklı tarama çeşitleri
  • CNET'ten en çok indirilen 4. program  

Yorum Gönder

 
tic
Top