0
Bugüne kadar Gmail kullanıcıları düzenlemeye ilişkin pek bir şey yapamıyorlardı. Gmail neyi bize sunduysa aynen onu koyuyorduk. Koymak zorundaydık. Ancak Gmail ekibi, Gmail kullanıcılarına biraz da olsa seçenek sunmak istedi. Kendi istediği arka planları değil de isteğimize bağlı arka planları koymamıza olanak sağladı. 

Gmail’de arka plan ve tema seçenekleri önemli derecede geliştirildi. İstediğimiz görseli artık arka plana yerleştirebiliyoruz. Kullanıcılarını memnun kılmak için bu düzenlemeleri yaptığını dün duyuran Gmail ekibi, Gmail’e HD temalar da yükledi. 

Gmail bize 2 seçenek sunmuş. İlk olarak koyu ve açık renk olmak üzere 2 seçenek mevcut. Bunlardan birini seçtiğinizde Gmail size arka plana koymanız için fotoğraflar öneriyor. Tabi illa bunları seçmek zorunda değilsiniz. Kendi bilgisayarınızdan da seçebilirsiniz. Bu seçeneklerin yanında Google + hesabınızdan da fotoğraf seçebilirsiniz. 
Değişik arka planlar ruhumuza neşe ve mutluluk verebilir. En çok görmek istediğimiz şeyler her zaman gözümüzün önünde duracak. Gmail bize bu yeniliğinde bunu sundu. 

Peki bu arka plan resimleri sadece kendi bilgisayarınızda Gmail hesabını açtığınızda mı görünecek? Tabiki hayır. Gmail hesabınızı hangi bilgisayarda aktif ederseniz edin hiç fark etmez. O bilgisayarda da koyduğunuz arka plan resmi görünecektir.

Yorum Gönder

 
tic
Top