0

Samsung'un akıllı telefon dünyasına hareket getiren telefonu Galaxy S 3 için ilk güncelleme yayınlandı. Yakın zaman önce piyasaya sürülen telefon tanıtımıyla birlikte ses getirmiş ve herkes tarafından konuşulmaya başlamıştı. Kısa zaman içinde dünyanın bir çok bölgesinde satışa sunulan telefon şu an piyasada bulunan en yetenekli telefonlardan biri konumunda.

Galaxy S 3 için ilk güncelleme yakın zaman önce yayınlandı. Araştırmalara göre telefonda herhangi bir problem yok. Bu açıdan Samsung'un güncellemeyi neden yaptığını anlamak zor. Güncelleme için Geliştirilmiş Kararlılık Güncellemesi deniyor. Bu da Samsung'un bazı şeylerden memnun olmadığı anlamına gelebilir fakat kullanıcılardan şikayet olmaması yine kafamızı karıştırıyor.

Güncelleme 3G üzerinden ve Wi-Fi bağlantısı ile yapılabiliyor. Toplamda 50 MB'a yakın bir güncelleme olduğu söyleniyor. 31 MB ilk güncelleme yapıldıktan sonra 15MBlık ikinci bir güncelleme tavsiye edildiği söyleniyor. Normalde Samsung Galaxy S 3 güncellemeyi otomatik yapıyor. Eğer durum sizin telefonunuzda farklıysa ya da ayarları değiştirdiyseniz manuel yapmanız gerekecek. Gelişmelerden haberdar edeceğiz.

Yorum Gönder

 
tic
Top