0

Samsung kırılmaz camlı yeni bir telefonla karşımızda olacak. Dünyanın en çok satan telefonlarını üreten Samsung telefonlarına bir yenisini daha ekliyor. Samsung akıllı telefon pazarının çoğunu elinde bulunduruyor. Bununla birlikte karında çoğunu cebine atıyor. Şimdi yine ses getirecek bir telefonla yakın zaman içinde karşınızda olmayı planlıyor.

Ekim ayında çıkacağı söylenen Samsung Galaxy Note 2'nin beğeneceğiniz bir çok özelliği var. En önemli özelliklerinden biri büyük ekran. Galaxy Note 2'nin ekranı Galaxy Note'dan daha büyük olacak. Galaxy Note'un ekranı 5.3inc düşündüğünüzde Samsung Galaxy Note 2'nin ekranının tercih sebebi olacağını anlayabilirsiniz.
Ekran ile ilgili bir diğer özelik ise kırılmaz cama sahip olacağı. Galaxy Note genel olarak dayanıklı bir yapıya sahip olacak.

Belli başlı bir kaç özelliğide yazalım. Uzun pil ömrü en önemli diğer özelliklerinden. Akıllı telefonların enerji tüketim eğilimlerine baktığınızda çoğu sınıfta kalıyor. Bazı telefonlar akşamı görmüyor. Bu durum özellikle çalışan kesimin hiç işine gelmiyor. Bu nedenle son çıkan telefonlarda pil ömrü en çok dikkat edilen özelliklerinden biri haline geldi. 4 çekirdekli bir işlemciye sahip olacağı konuşulan Galaxy Note 2'nin Androidin Jelly Bean sürümüye çıkması ise olası.

Yorum Gönder

 
tic
Top