0
Facebook’u her gün kullanan kişilere bu haberi okumalarını çok tavsiye ederiz. Facebook yeni kurallarını kural kitabına eklemeye başladı. Şimdi de Facebook’un yeni bir uygulaması var. Sizin için otomatik olarak paylaşım yapıyor. Siz bazı uygulamalara izin veriyorsunuz ve o sizi hiç uğraştırmıyor. Ancak uğraştırmaması güzel de belki izlediğiniz veya okuduğunuz şeylerin diğer insanlar tarafından görülmesini istemiyorsanız ne olacak? Facebook’un bu yeni uygulamaları özel hayatı biraz ihlal ediyor.

Bu uygulama Facebook’un başının ağrımasına neden olmuş ki , Facebook bu kuralı yenilemiş. Kural şu şekilde değiştirildi. İzlediğiniz video ya da okuduğunuz herhangi bir şeye bakma süreniz 10 saniyeyi geçerse sizin adınıza paylaşımda bulunuyor. Eğer 10 saniyeyi geçmeden kapatıyorsanız sayfayı, Facebook paylaşımda falan bulunmuyor. Otomatik paylaşım uygulamasını kullanmamak daha sağlıklı olacaktır herkes için.

Yorum Gönderme

 
tic
Top